NAML søker fagansvarlig

Vil du være med på å utvikle anleggsgartnerbransjen og det grønne byggefagets fremtid og posisjon? NAML søker etter FAGANSVARLIG.

Som fagansvarlig i NAML vil du bli helt sentral i arbeidet med å realisere organisasjonens mål. I nært samarbeid og dialog med daglig leder, styret og medlemmene, vil du være en pådriver og tilrettelegger i forhold til alle pågående aktiviteter og prosjekter.

Som fagansvarlig vil du få en svært variert arbeidsdag. Du vil være ute hos medlemmene, jobbe med vårt digitale kvalitets- og administrasjonsverktøy, prosjekter og faglige utredninger, arrangementer, markedsføring, sosiale medier og øvrig kommunikasjon.

I et spennende fagmiljø vil du bli trukket med i bransjepolitiske prosesser og være med på å forme utviklingen i bransjen.

Stillingen som fagansvarlig i NAML byr på varierte arbeidsoppgaver og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Oppgavene vil være i god dialog med medlemmer og arbeidet vil derfor inneholde en del reising og møter på ettermiddager og kveldstid.

NAML søker deg som:

  • Har anleggsgartnerutdanning eller tilsvarende fullført utdannelse.
  • Har erfaring fra anleggsarbeid eller byggeplass.
  • Forståelse og erfaring med kvalitetsarbeid og HMS.
  • God digital forståelse og interesse og engasjement for nye digitale verktøy
  • Trives med å være ute hos fagfolk og å skape arenaer for utvikling
  • Erfaring med administrative oppgaver og prosjekter. Høringer og utredningsarbeid vil være en fordel.
  • Kan kommunisere flytende på norsk både muntlig og skriftlig. Gode engelskkunnskaper er også en fordel.

Som person er du fleksibel, nøyaktig og strukturert. Du er selvdreven og tar ansvar for egen læring og fremdrift. Du vil jobbe tett med arbeidskollegaene og det er derfor viktig at du er tilpasningsdyktig og har gode samarbeidsevner.

Sekretariatet/servicekontoret holder til i Næringslivets hus, Middelthunsgate, Majorstuen.  Her vil du være en del av et større faglig miljø og trekke veksler på ressurser tilknyttet andre bransjekolleger og Byggenæringens Landsforening.

NAML tilbyr konkurransedyktige lønn og betingelser i en 100 prosent stilling.

Ønsket oppstart er mars 2020 eller tidligere. Søknadsfrist er 20. november 2019.

Søknad sendes: m.bellingmo@naml.bnl.no

For nærmere informasjon kan du kontakte daglig leder Merete Bellingmo, telefon 934 40 970.

NAML vil behandle din henvendelse konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende møte.

NAML – norske anleggsgartnere miljø og landskapsentreprenører er en landsomfattende medlemsstyrt organisasjon for næringsdrivende innen den grønne sektor. Våre medlemsbedrifter bygger uterom for å bedre livskvalitet og ønsker at veien dit skal være grønn. Grønn struktur i byene er med på å øke helse, trivsel og stolthet hos innbyggerne, habitat for insekter og dyr og lokalt forbedret klima.

Anleggsgartnerbransjen former fremtiden og vi strekker oss mot nye steg til et bedre klima. Organisasjonen har ca. 100 medlemsbedrifter tilknyttet NHO.

Et medlemskap hos NAML gir medlemmene nyttig faglig påfyll og en positiv bransjetilhørighet. NAMLs mål er å synliggjøre og utvikle faget ,styrke medlemmene og skape faglig utvikling og fellesskap.

Ønsker du å motta nyheter fra NAML-nytt, og få varsel når vi publiserer nye saker? Meld deg på her!