Pål Lund mest lest i løpet av 2019

Nyheten om at Pål Lund starter ny anleggsgartnerbedrift var den mest leste på NAML-nytt i løpet av 2019.

NAML-nytt ble lansert 22. mai 2018, og det første året publiserte vi til sammen 24 saker. Responsen var bra, men det tar tid å bygge opp trafikk til et nettsted som dette – med innhold som henvender seg til en ganske smal målgruppe. Derfor var det spennende å se hvordan det første fulle året med nyheter fra NAML ville forløpe.

Nå er 2019 gått inn i historiebøkene, og vi har fasiten.

12.387 sidevisninger
NAML-nytt hadde 12.387 sidevisninger i løpet av 2019, og det er et tall vi er veldig godt fornøyd med. Alt i alt ble det publisert 53 saker i løpet av fjoråret, og gjennomsnittlig betyr dette at 234 lesere klikket seg inn på hver sak. I gjennomsnitt var disse inne på hver sak i ett minutt og 59 sekunder.

Trafikken fordelte seg imidlertid svært ulikt fra sak til sak, og de to mest populære sakene dreide seg begge om profiler fra bransjen.

Pål Lund på topp
Mest lest i løpet av fjoråret var nyheten vi presenterte 16. desember om at Pål Lund starter nytt anleggsgartnerfirma. Hele 965 lesere klikket seg inn på denne saken i løpet av de to korte ukene fra den ble publisert og fram til nyttårsaften.

Les saken på nytt her

Braathens Landskapsentreprenør like bak
Nesten like mye lest var saken om Braathen Landskapsentreprenør AS, som vi publiserte 5. mars. Denne hadde hele 965 sidevisninger, og tok dermed en suveren andreplass.

Les saken på nytt her

Mange klikker seg inn fra forsiden
Like gledelig som de høye trafikktallene på de forskjellige enkeltsakene er det å se at mange starter besøket sitt på NAML-nytt gjennom forsiden. Etter at vi begynte å distribuere sakene via nyhetsbrev i løpet av fjoråret ser vi at mange klikker seg direkte inn på hver enkelt sak via nyhetsbrevet. Det håper vi folk vil fortsette å gjøre.

Dersom du vil abonnere på nyhetsbrevet finner du påmeldingsknapp nederst i denne saken.

Samtidig var det hele 1.200 besøk i løpet av fjoråret som ble innledet ved at leserne klikket seg inn på naml-nytt.no, og derfra manøvrerte seg fram til sakene de var interessert i. Det betyr at NAML-nytt nå må kunne sies å ha opparbeidet seg en viss kjennskap i bransjen.

Lettere å finne eldre saker
Imidlertid har NAML-nytt vært lite funksjonell når det gjelder å finne fram til eldre saker, og dette har vi nå endret på. Nå finner du enkelt de siste publiserte sakene ved siden av eller under hver enkelt sak. I tillegg kan du lete opp saker i søkefeltet, via månedskalenderen eller ved å søke på kategori.

Kategoriene vi har valgt å sortere sakene på er Bransjenyheter, Grønne verdier, Kurs og konferanser, Medlemsbedrifter, Miljø og bærekraft, Møter, Nytt fra NAML, Politikk og samfunn og Rekruttering.

Vi håper du vil benytte anledningen til å bla i de eldre sakene i NAML-nytt. Det ligger mye godt lesestoff gjemt der. Samtidig ser vi fram til å bringe leserne nye saker gjennom hele 2020.

Godt nytt år!

Ønsker du å motta nyheter fra NAML-nytt, og få varsel når vi publiserer nye saker? Meld deg på her!