NAML satser på bransjenyheter

– Det skjer utrolig mye spennende innenfor anleggsgartnerfaget. Når vi nå lanserer NAML-nytt er målsetningen vår at dette skal bli det viktigste nyhetsforumet for bransjen, sier daglig leder Merete Bellingmo i NAML.

Nyhetssaken du leser nå er den aller første saken som er publisert på NAML-nytt. Fremover skal dette nettstedet fylles med engasjerende bransjenytt fra anleggsgartnerfaget.

– Den andre saken vi publiserer i dag (og som du finner her) dreier seg om hvordan bransjen i Bergen har gått sammen om en dugnad for å få opp rekrutteringen til faget. Dette er et godt eksempel på hvilke saker vi vil publisere fremover, sier Bellingmo.

Ønsker tips
På NAML-nytt skal du kunne lese nyheter fra NAML sentralt, fra regionene og fra de enkelte medlemsbedriftene.

– Send oss gjerne tips dersom det er noe i din bedrift eller din region du mener vi bør løfte fram, sier den daglige lederen i NAML, som har engasjert eksterne krefter for å drifte NAML-nytt.

LES OGSÅ: Her finner du hjemmesiden til NAML

Spredning via sosiale medier
– Vi har engasjert PR-byrået HBSPR for å produsere innholdet på siden vår. Disse kjenner bransjen, og har blant annet stått bak de siste årenes kampanjer for å rekruttere elever til anleggsgartnerutdanningen ved Stend VGS i Bergen, sier Bellingmo.

Hun håper at medlemsbedriftene i NAML vil bidra med å spre innholdet som blir publisert.

– Sosiale medier er et kraftig distribusjonsverktøy når flere aktører løfter i flokk. Vårt bidrag vil være å publisere saker av høy kvalitet som er relevante både for bransjen og interessentlandskapet rundt. Så håper vi at de finner veien ut til publikum via medlemmene våre. Lik og del, oppfordrer hun.

LES OGSÅ: NAML på Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.