God påske!

– Det skjer utrolig mye spennende innenfor anleggsgartnerfaget. Når vi nå lanserer NAML-nytt er målsetningen vår at dette skal bli det viktigste nyhetsforumet for bransjen, sa daglig leder Merete Bellingmo i NAML i den aller første saken som ble publisert på NAML-nytt. Det skjedde 22. mai 2018.

I løpet av de  elleve månedene som har gått siden da har vi publisert 39 saker med smått og stort. Saken du nå leser er med andre ord nummer førti i rekken.

På NAML-nytt skal du kunne lese nyheter fra NAML sentralt, fra regionene og fra de enkelte medlemsbedriftene. Dette var målsetningen da vi startet opp, og det er fortsatt bakgrunnen for at vi leter fram de gode fortellingene.

Over påske vil vi publisere en reportasje fra Skole-NM for anleggsgartner, som fant sted ved Kalnes VGS torsdag 11. april. Videre vil vi oppsummere årsmøtet i NAML, som i år fant sted i Amsterdam. I tillegg kommer vi til å fortsette presentasjonen av spennende medlemsbedrifter.

Vi vil også gjøre det enklere å dele sakene du leser på NAML-nytt, og vi vil gjøre det mulig å abonnere på nyhetsbrevet som hittil kun har gått ut til medlemmene.

Men før det er det påskeferie, og vi ønsker alle leserne av NAML-nytt (som faktisk har blitt ganske mange etterhvert) en fin-fin påske.