Siste nytt: Fagdagen avlyst, årsmøtet utsatt

NAML har i dag besluttet at fagdagen og årsmøtet som var berammet ved Solstrand Hotel & Bad utenfor Bergen kommende helg avlyses. Styret og daglig leder har hatt løpende kontakt de siste timer, og har ut fra en helhetsvurdering i dag valgt å avlyse arrangementet.

Årsmøtet vil bli gjennomført senere i vår – sannsynligvis i Oslo – mens fagdagen utgår.

– Vi har hele tiden forhold oss til rådene fra nasjonale og lokale myndigheter. Tidligere i uken var konklusjonen hos kommuneoverlegen i Bjørnafjord kommune at arrangementet vårt kunne gjennomføres som planlagt. Siden da har situasjonen rundt Covid-19 eskalert, og i morges er antallet deltagere til fagdagen og årsmøtet mer enn halvert. Vi ønsker derfor å utsette og vil gjennomføre et årsmøte nærmere sommeren, sier daglig leder Merete Bellingmo i NAML.

– Akkurat hvor, når og hvordan vil vi komme tilbake til. Det viktigste i denne omgang er å få informert medlemmene om endringen kommende helg, sier hun.

– Vi har hatt en løpende dialog rundt årsmøtet og Covid-19 de siste dagene. Senest i går var konklusjonen vår at vi ville gjennomføre som planlagt, men i dag har situasjonen endret seg både ved at det er kommet mange avmeldinger og ved at flere kommuner strammer til med begrensinger. Derfor var en avlysning det eneste riktige, legger styreleder Stein Wikholm til.

Sittende styre vil fungere inntil nytt styre blir valgt.

Informasjonen om avlysningen går ut til medlemmene gjennom NAML-nytt, nyhetsbrev og e-poster til de påmeldte nå i formiddag.

 

Ønsker du å motta nyheter fra NAML-nytt, og få varsel når vi publiserer nye saker? Meld deg på her!