NAML inviterer til Have & Landskab i København 25. til 27. august

OSLO: Nordisk Presidentiet inviterer alle medlemmer av NAML til Have & Landskab – Skandinavias største utstilling for uterommets fagfolk – i Danmark fra 25. til 27. august. Daglig leder Merete Bellingmo i NAML håper mange medlemmer vil ta turen til København denne helgen.

– Dette har vi ventet lenge på. Etter en lang vinter og vår med strenge reiserestriksjoner er det endelig mulig å treffes ansikt til ansikt igjen, og hva passer vel da bedre enn en tur til København? spør Merete Bellingmo.

Sist gang hun var på reise i NAML-regi var i august i fjor, da NAML arrangerte fagsamling med foredrag og befaringer i Bodø. Denne gang går turen i motsatt retning.

Fyldig og interessant program
– Jeg håper at mange medlemmer finner veien til København mellom 25. og 27. august. Med 11.000 gjester over tre dager og opp mot 300 utstillere er Have & Landskab ’21 absolutt verdt å få med seg. Utstillingen er først og fremst rettet mot fagfolk som designer og planlegger, anlegger og renoverer eller vedlikeholder veier, torg, parker og grønne områder, og dermed midt i blinken for medlemsmassen vår, slår hun fast.

Turen er basert på at medlemmene selv ordner reise til og fra København. Vel på plass i Kongens by venter det dem felles innlosjering på CABINN Copenhagen og et rikholdig sosialt program fredagen og lørdagen.

Når det gjelder det faglige programmet møtes vi på Danske Anlægsgartneres stand på Torget (stand nummer 35) for en hyggelig prat blant nordiske kollegaer torsdag 26. august klokken 14. Fredag 27. august klokken 10.00 møtes vi på GMR maskiners stand Maskinmarken (c20) og drøfter fremtidens el-maskiner. Dereter går vi rundt og ser på de utstilte maskinene på området, sier Bellingmo.

Greie pakkeløsninger
Pris per person i dobbeltrom fra fredag til lørdag er 3.950,-. Inkludert i denne prisen er buss tur/retur mellom CABINN Copenhagen og Have & Landskapsmessen, kanalfart, middag med drikkepakke på Peder Oxe fredagen, frokost på hotellet lørdagen og lunsj med drikkepakke i eget lokale på Skipperkroen lørdag.

Prisen per person i enkeltrom for den samme pakken er 4.450,-

For dem som vil ha med seg hele programmet fra torsdag til søndag er prisen per person i dobbeltrom i tre netter 5.575,-

For enkeltrom fra torsdag til søndag er prisen 6.075,-.

Alle prisene er eks. mva. og forutsetter minimum 30 deltagere.

Påmelding innen 19. juli 2021 til Jonny@koment.no  med kopi til m.bellingmo@naml.bnl.no

 

Ønsker du å motta nyheter fra NAML-nytt, og få varsel når vi publiserer nye saker? Meld deg på her!