Grønn Galla 2021 er fulltegnet, men fortsatt tilgjengelig digitalt

DRAMMEN: Grønn Galla finner i år sted i Drammen 17. og 18. november. Arrangementet er fulltegnet, men påmelding til digital deltagelse er åpen fram til konferansestart onsdag 17. november klokken 09.00.

Grønn Galla arrangeres i år for niende gang, og for aller første gang i Drammen. Konferansen arrangeres annethvert år, og dette gir programkomiteen tilstrekkelig tid til å sette sammen et program med høyt faglig innhold rundt bransjeaktuelle temaer.

FAGUS og de tilsluttede organisasjonene har i årets utgave av Grønn Galla laget et spennende og allsidig program med fokus på grønne løsninger knyttet til bærekraft og sirkularitet gjennom nyskapning og digitalisering.

GG_21_Programhefte_web

 

Her finner du programheftet

Årets arrangement er fulltegnet, men påmelding til digital deltagelse er åpen fram til konferansestart onsdag 17. november klokken 09.00.

Klikk her for å melde deg på digitalt

Ønsker du å motta nyheter fra NAML-nytt, og få varsel når vi publiserer nye saker? Meld deg på her!